Flower power si accesorii cu stil

Primavara, anotimp parfumat si colorat de mii de flori delicate, ce indraznesc sa isi scuture cojoacele de praf si gheata, iar la prima raza de soare, sa isi arate maretia si frumusetea divina.

Daca natura prinde culoare in fiecare primavara, noi de ce nu ne-am lasa inspirate de frumusetile sale, abordand tinute si accesorii inflorate?!

Hai sa lasam deoparte tinutele sobre din colectia trecuta si sa facem cunostinta cu ce cele mai frumoase colectii de primavara-vara 2014 disponibile la o simpla cautare pe Google.

Ascultand sfaturile stilistilor si urmarind indeaproape colectiile celor mai faimosi designeri, trebuie sa facem o sedinta de shopping ca sa fim in ton cu colectiile de anul acesta, adevarate tablouri desprinse din bogatia naturii.

Asadar primavara aceasta ne lasam impodobite de flori de cires japonez, de flori tropicale, de matase, bumbac si de cat mai multe accesorii inflorate cu stralucitoarele cristale Swarovski.

Sfatul nostru?!  E simplu – Indrazneste sa fii frumoasa, poarta coliere sclipitoare si colorate care sa te invaluie intr-un aer de energie pura, dar ai grija ca accesoriile sa fie impletite armonios sub legile fashion.

Nu te impodobi din cap pana in picioare cu accesorii pline de flori si o tinuta la randu-i inflorata. O piesa simpla, o bluza uni, delicata, accesorizata cu un set ca acesta intoarce priviri si starneste admiratii.

Lasa frumusetile acestui anotimp sa iti inspire tinutele de zi cu zi, si daca vrei sa cumperi setul de mai sus il poti gasi aici >>  Bijuterii cu Swarovski

Apropo, care este floarea ta preferata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *