<script type="text/javascript"> var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-35741521-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'stats.g.doubleclick.net/dc.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); </script>

Confidentialitate

PROTECTIA DATELOR CU CARATER PERSONAL

Incepand cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (in continuare "Regulamentul") va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. Prin intermediul acestui Regulament se doreste crearea unui cadru legislativ unitar si uniform pe teritoriul Uniunii Europene care sa nu mai necesite masuri nationale de implementare.

Este responsabil pentru operarea paginii web www.cheribijou.ro si are calitatea de operator PFA BADEA IONEL CLAUDIU cu sediul in Romania, Bucuresti, Str. Rotunda nr. 8, Sector 3, inregistrata la ORC sub nr. F40/3413/2008, avand CIF 24651758, prin reprezentant legal Badea Ionel Claudiu, in calitate de administrator.

Aceasta pagina web se adreseaza exclusiv utilizatorilor cu varsta de peste 16 ani.

In vederea respectarii obligatiilor care ne revin, derivand din Regulament, si avand in vedere ca protectia datelor dvs. reprezinta o preocupare majora si constanta pentru noi, am elaborat prezentul document, care stabileste categoriile de date cu caracter personal pe care le colectam la vizita dvs. pe pagina noastra web, scopul si temeiul prelucrarii, durata prelucrarii, unde pastram si cui transmitem aceste date, precum si drepturile pe care le aveti in calitatea dvs. de persoana vizata, implementate special pentru a asigura protectia drepturilor si libertatilor fundamentale ale dvs. si in special a dreptului la protectia datelor cu caracter personal.

DEFINITII

”date cu caracter personal” orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

„prelucrare” inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

„operator” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci cand scopurile si mijloacele prelucrarii sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevazute in dreptul Uniunii sau in dreptul intern.

”persoana imputernicita” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care prelucreaza datele cu caracter personal in numele operatorului.

Va asiguram ca datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate in mod legal, echitabil si transparent, doar pentru indeplinirea scopurilor explicite care v-au fost aduse la cunostinta. PFA BADEA IONEL CLAUDIU in calitate de operator, prelucreaza datele intr-un mod care asigura securitatea adecvata a datelor cu caracter personal, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale, prin luarea de masuri tehnice sau organizatorice corespunzatoare.

CE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRAM. SCOPUL. TEMEIUL. DURATA PRELUCRARII

Colectam de la dvs. doar acele date cu caracter personal care ne sunt necesare pentru a va putea oferi posibilitatea de utilizare a paginii noastre web, pentru a putea onora comenzile dvs. si pentru a va putea oferi acces la produsele noastre, pentru transmiterea de mesaje de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc) cat si pentru a va putea tine la curent cu produsele, serviciile si ofertele noastre (marketing direct), in masura in care acest lucru este permis de reglementarile legale sau se realizeaza pe baza consimtamantului dvs.

In general prelucram urmatoarele date cu caracter personal ale dvs.: nume si prenume, adresa de contact si adresa de livrare, numar de telefon, adresa de e-mail, IP. Fiecare categorie de date va fi colectata in scopuri determinate, explicite si legitime, nu sunt prelucrate ulterior intr-un mod incompatibil cu aceste scopuri si vor fi pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrat.

Pentru a asigura principiul transparentei informatiilor la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal va comunicam in cele ce urmeaza modul in care prelucram datele dvs., scopurile si temeiul juridic (baza legala) al activitatilor prin care prelucram datele tale.

CREAREA UNUI CONT

In momentul crearii unui cont de utilizator pe site-ul nostru www.cheribijou.ro, va solicitam si colectam numele, prenumele, adresa, numarul de telefon si adresa de email, IP. Aceste date cu caracter personal ne sunt necesare in scop precontractual, pentru a va putea permite sa accesati produsele noastre si pentru a putea efectua o comanda, temeiul prelucrarii fiind obligatia contractuala. In masura in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor dvs., PFA BADEA IONEL CLAUDIU nu va putea onora si livra comenzile dvs.

Datele dvs. cu caracter personal vor fi pastrate pe intreaga existenta a contului creat, pana in momentul stergerii contului, insa nu mai mult de o perioada de 3 ani ani de la data ultimei autentificari in cont sau a ultimei comenzi. Te vom notifica inainte de a inchide contul tau de client si a sterge toate datele asociate acestui cont de client. In masura in care ulterior crearii contului ati plasat o comanda datele dvs. vor fi pastrate pe o perioada de 3 ani de la data plasarii ultimei comenzi acesta fiind termenul de prescriptie.

Datele dvs. prelucrate la momentul crearii contului nu fac obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, si nu vor face obiectul unul transfer catre o tara terta sau o organizatie internationala.

REALIZAREA UNEI COMENZI

In momentul completarii si finalizarii formularului de comanda va solicitam si colectam de la dvs. numele, prenumele, adresa de contact, adresa de livrare, nr. de telefon si adresa de email si IP. Aceste date cu caracter personal ne sunt necesare in scop contractual, pentru a-ti putea onora comenzile, a livra produsele la adresa indicata, a ne executa obligatiile de garantie asociate produselor sau, dupa caz, a face un retur de produse. Temeiul prelucrarii il reprezinta obligatia contractuala dintre parti astfel cum a fost ea stabilita prin Termeni si Conditii. In masura in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor dvs., PFA BADEA IONEL CLAUDIU nu va putea onora si livra comenzile dvs.

Totodata datele dvs. cu caracter personal ne sunt necesare pentru a completa si livra facturile fiscale aferente produselor livrate. Datele dvs. de plata online nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre PFA BADEA IONEL CLAUDIU, ci doar de furnizorul serviciului de plata electronica sau de o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate vei fi informat, anterior introducerii efective a detaliilor cardului pe care il folosesti pentru plata online. Singurele date privind plata efectuata pe care noi le vom stoca sunt cele legate de data initierii si finalizarii tranzactiei precum si situatia platii. In temeiul obligatiei legale datele dvs. cu caracter personal necesare intocmirii documentelor de plata vor fi furnizate partenerilor nostri contractuali care ne furnizeaza serviciile IT si vor fi folosite in vederea depunerii declaratiilor fiscale si contabile la autoritatile fiscale.

Datele dvs. cu caracter personal vor fi pastrate pe intreaga durata a raportului contractual precum si pe un termen de 3 ani de la data plasarii ultimei comenzi acesta fiind termenul de prescriptie.

Pentru a ne putea executa la timp si conform obligatiile asumate, datele dvs. cu caracter personal vor fi divulgate partenerilor nostri contractuali de incredere, selectati in mod atent:
• PAGINI EUROPENE SRL (gazduire.net): furnizor servicii de stocare de date pe servere din Romania 
• MAILCHIMP.COM: furnizorul serviciilor de comunicari si transmiteri corespondenta pe e-mail 
• FAN COURIER SRL, URGENT CARGUS SRL si BOOKURIER SRL: curieri situati in Romania, cu care avem incheiate raporturi contractuale; 
 

Datele dvs. prelucrate la momentul crearii contului nu fac obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri si nu vor face obiectul unui transfer catre o tara terta sau o organizatie internationala.

NEWSLETTER – MARKETING DIRECT

Abonarea si dezabonarea la newsletter-ul cheribijou.ro este gratuita si voluntara si se face exclusiv in baza consimtamantului dvs. Newsletter-ul reprezinta un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra Bunurilor, Serviciilor, Promotiilor, Noilor Colectii, etc. ale Vanzatorului intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Cumparatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Pentru a asigura serviciile de marketing colectam de la dvs. adresa de e-mail, nr. de telefon, nume, prenume. Aceste date vor fi folosite in mod exclusiv pentru a va tine la curent cu privire la produsele, serviciile si ofertele noastre. Temeiul prelucrarii datelor cu caracter personal il reprezinta consimtamantul tau, durata prelucrarii fiind intreaga durata a existentei consimtamantului.

Consimtamantul poate fi retras oricand printr-un email trimis la adresa de mail office@cheribijou.ro sau prin accesarea link-ului de dezabonare din cuprinsul e-mailului primit de la noi si va avea drept consecinta incetarea prelucrarii. Retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea prelucrarii efectuata inainte de retragerea acestuia.

Pentru automatizarea transmiterii newsletter-urilor catre clientii nostri, folosim serviciul online MailChimp.com. Prin acordarea consimtamantului dvs. pentru abonarea la newsletter-ul cheribijou.ro, va exprimati acordul ca informatiile pe care ni le-ati furnizat sa fie transferate in sistemul MailChimp si sa fie prelucrate in conformitate cu politica de confidentialitate si termenii si conditiile disponibile pe www.mailchimp.com.

Datele tale nu vor fi transferate catre niciun alt operator sau imputernicit si nu vor fi transmise catre nicio tara terta si sau organizatie internationala.