<script type="text/javascript"> var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-35741521-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'stats.g.doubleclick.net/dc.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); </script>

Despre Noi

Bijuterii, Cadouri si Accesorii - Bijuterii speciale, pentru persoane speciale.

O data cu Cheri Bijou, s-a nascut un concept complet nou, in care luxul ostentativ nu mai echivaleaza cu excesele provocatoare, ci cu simplitatea, sensibilitatea si bunul gust al consumatorului contemporan.

Sa ne prezentam...

Fiind o companie tanara, suntem plini de idei marete pentru acelea dintre voi care viseaza sa fie stralucitoare, in orice moment din zi, cu ajutorul superbelor bijuterii. Am pornit la drum in acest imens univers, in 2012, motivati de aceeasi pasiune care mocneste si in voi, adeseori nerostita si de cele mai multe ori inaccesibila datorita preturilor: bijuteriile.

Luandu-ne job-ul in serios, inca din prima clipa de viata in mediul online, am incercat ca prin profesionlismul si experienta acumulate zi de zi, sa fim unici, la fel ca toate produsele pe care, cu atentie, ne straduim sa le selectam pentru voi. Si pentru ca unicitatea nu se imbina cu monotonia, periodic, cel putin o data la 3 luni, venim cu ceva nou pe piata. Modelele sunt creeatii originale ce imbina priceperea designer-ilor cu inspiratia noastra de a va ajuta sa va definiti sau evidentiati feminitatea si frumusetea naturala. Materialele, de cea mai buna calitate, sunt insotite si de certificate de autenticitate si garantie, spre exemplu pentru colectiile de bijuterii cu cristale.

Dorinta pentru frumos si posibilitatea de a imbina imaginatia designer-ilor cu tendintele modei, ne-au determinat sa alegem, cu atentie, pentru voi, rafinamentul si finetea acestor mici obiecte pretioase. Si daca va intrebati ce altceva ne mai deosebeste de concurenta, va invitam sa faceti un tur printre rafturile virtuale ale magazinului nostru si cu siguranta veti remarca difirenta dintre noi si alti semeni de-ai nostri care comercializeaza bijuterii online.

Care sunt atuurile noastre?

Create anume pentru a aduce un plus de stralucire si culoare nu doar tinutelor, ci si vietii voastre de zi cu zi, bijuteriile noastre pot fi o adevarata incantare pentru simturi si o bucurie nestavilita pentru suflet, ori de cate ori va veti decide sa le admirati. Iar pentru a putea fi admirate la randul vostru, este suficient sa le purtati, accesorizandu-va si personalitatea, nu doar tinutele, cu finetea celor mai delicate colectii si seturi de bijuterii:

Scopul nostru

Ne face placere sa stim ca reusim sa va surprindem intr-un mod placut, dar si ca putem contribui la zambetele voastre de fericire, ori de cate ori sunteti rasplatite cu o atentie gazduita de acest magazin de cadouri pentru femei dar si de cadouri pentru barbati. Primul pas l-am facut in urma cu sase ani si voi, primindu-ne in vietile voastre, ne-ati dat ocazia sa fim in fiecare zi un prilej de fericire si de incantare, iar daca intr-o zi de maine, admirandu-va micile obiecte pretioase, acestea va vor mai lumina zambetul, va asteptam cu drag in magazinul nostru online sa va innoiti.

Cheri Bijou aduce bucurie si stralucirea in viata voastra!